Bli medlem i Freethem

Vervekampanje desember 2017

Du utgjør en utrolig stor forskjell bare gjennom å bli medlem! Med ditt medlemsskap tar du stilling til en verden og et Norge uten etterspørsel på handel med mennesker; prostitusjon, pornografi og tvangsarbeid. Pengene går rett inn i Freethem sitt forebyggende arbeid. Takk for at du er med!

Medlemskontingent: 
Er du under 26 år gammel: 50 kr per år
Er du over 26 år gammel: 100 kr per år

Bli medlem ved å benytte deg av en av de tre alternativene under:


SMS
freethemUng (50,-) eller
freethem (100,-)
til 2380

Vippsnummer 19546 (Freethem Norge)
Merk betalingen med "medlem", fullt navn og fødselsdato, og fyll ut dette skjemaet.

Betal til kontonummer 9365.22.17468
Merk betalingen med "medlem", fullt navn og fødselsdato, og fyll ut dette skjemaet.

Vervekampanje desember 2017

Det betyr enormt mye for oss i Freethem å stå sammen om å skape positiv forandring. Jo flere vi står sammen, desto sterkere er vår stemme og desto mer kan vi utrette i arbeidet med å forebygge menneskehandel. Sammen forandrer vi holdninger og skaper historie!!

Nå i desember har vi et unikt tilbud: Bli medlem eller verv en venn, og du er med i trekningen om et gavekort på kr 1000 på Ticketmaster. Du får et lodd for hver person du verver (deg selv inkludert).

Så tenk over om du har et søsken, en kusine eller fetter, en klassekamerat eller en studievenn som du vil verve til Freethem. For bare 50 kr (over 26 år 100 kr) i året, er du med på å støtte vårt arbeid med å forebygge handel med mennesker!

Husk å sende en mail til info@freethem.no med navn på de du verver, så er du med i trekningen. Om du selv blir medlem, er du automatisk med i trekningen!

Vinneren annonseres i januar.


Hva brukes pengene til?
Pengene vi mottar går rett inn i virksomheten og fordeles ut i fra behov. Med din støtte kan vi starte flere prosjekter, besøke flere skoler og inspirere flere til å være med og forebygge handel med mennesker. Med din støtte kan vi helt enkelt gjøre mer! Du kan støtte oss med et enkeltbeløp, eller bli fastgiver.

Har du spørsmål knyttet til dette? Send mail til info@freethem.no