Engasjer deg i Freethem

Ønsker du å engasjere deg i Freethem? Bli med å finn kreative løsninger som gjør at Norge lærer mer om menneskehandel. Sammen forebygger vi etterspørselen på prostitusjon, pornografi og tvangsarbeid.


Bli medlem

Du utgjør en utrolig stor forskjell bare gjennom å bli medlem. Ditt medlemsskap gjelder ett år. Med ditt medlemsskap tar du stilling til en verden og et Norge uten etterspørsel etter handel med mennesker.
Les mer >

Inviter Freethem

Det å holde foredrag er et av våre store satsingsområder. Det er en spennende og effektiv måte å formidle informasjon på, og videre en flott anledning til og samles å snakke om de spørsmålene vi jobber med.
Les mer >

Bli med i et team

Vil du ta egasjementet ditt til et nytt nivå? Bli med i et team som sammen med andre Freethemhelter tar ansvar for deres by eller bygd.
Les mer >

Støtt oss økonomisk

Støtt Freethem! Gi et enkeltbeløp, eller støtt oss månedlig.
Les mer >

Kreative prosjekter

Et kreativt prosjekt skiller seg fra vår vanlige virksomhet. Det kan være en film, en kunstutstilling, en låt, et nytt og spennende samarbeid eller noe helt annet.
Les mer >

Start et nytt team

Finnes ikke Freethem på hjemplassen din? Ta initiativ til å starte et team der du bor!
Les mer >

Samarbeid

Har du en idé om hvordan du vil hjelpe Freethem eller hvordan vi kan hjelpe deg?  Vil du samarbeide med oss? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!
Les mer >

Skolearbeid

Planlegger du å utføre et prosjektarbeid på skolen som skal omhandle noen av de spørsmålene vi i Freethem jobber med?
Les mer >


Ditt engasjement er viktig!

Vi er enormt takknemlige for alle fantastiske mennesker som ønsker å bli en del av Freethem, eller hjelpe oss i arbeidet vi gjør. Vi er stadig på utkikk etter nye volontører, samarbeidspartene og lokale ildsjeler. 

Enten du kommer som privatperson, kommer fra en bedrift eller organisasjon så ønsker vi å prate med deg og se hvordan vi eventuelt kan hjelpe hverandre. Vi tror på gode samarbeid gjennom felles ønsker om en endring. Uansett hva du har for idé, så er vi gira på om høre om den!  

Skriv en mail til oss med dine tanker, eller fortell oss hva du er nysgjerrig på å vite mer om. Vi møtes gjerne for en prat over en kaffekopp.