Vi ønsker å gi deg den plattformen du trenger for å ta i bruk ditt brennende engasjement mot menneskehandel.

Vår overordnede målsettning er å arbeide preventivt for å skape økt bevisstgjøring, og på den måten redusere etterspørselen etter prostitusjon, pornografi og tvangsarbeid. 


Team

Våre Freethem-team vil være våre viktigste bidragsytere. Dette er ildsjeler som alle har et felles ønske om at menneskehandel skal opphøre, og som ønsker å gjøre en innsats for å forebygge menneskehandel. Et team består av unge helter som sammen tar ansvar for nærmiljøet sitt, og som sprer knunnskap om og forebygger menneskehandel gjennom sitt kreative engasjement.

 


Foredrag

Vi i Freethem ønsker å dele av vår kunnskap og erfaring gjennom holdningsskapende arbeid, både til store og små forsamlinger. Vi er en gruppe mennesker med bred kompetanse som lager kurs- og foredragsmoduler om temaet. Vi bidrar gjerne ved ditt arrangement, ved din skole, på din arbeidsplass eller hos en vennegjeng. Mulighetene er mange!


Event

Vi arrangerer eventer som på kreative måter setter fokus på problematikk knyttet til menneskehandel. Alle er velkomne til å bli med på eventer vi i Freethem arrangerer. Dere er også hjertelig velkomne til å invitere oss til og ha et event hos dere om problematikken.


Prosjekt

Et kreativt prosjekt som setter søkelys på tematikken som vi jobber med kan være superstort eller bittelite. Du bestemmer. Tanken og drivkraften bak prosjektet skal være et ønske om å fortelle Norge om de spørsmålene vi arbeider med. Her ser du eksempel på noen av våre kreative prosjekter.

  Loppemarked til inntekt for Freethem

Loppemarked til inntekt for Freethem


Samarbeid

Freethem har stor tro på nettverksbygging og samarbeid. Vi mener at arbeidet blir bedre og mer slagkraftig når vi kan inspirere hverandre og jobbe sammen. Les videre om hvordan vi kan samarbeide med akkurat deg, din organisasjon, din skole eller bedrift.
Les mer >