#minATTITUDE

A for attitude. Attitude handler om måten vi tenker på, om hva vi føler og mener om noe. Men attitude handler også om noe mer en dette. Det handler om at det vi tenker, føler og mener påvirker det vi gjør, og valgene vi tar. Vår attitude får ringvirkninger for de rundt oss, for venner, for familie og for samfunnet!

I Norge er det i dag forbudt å kjøpe sex, men flere aktører ønsker å gjøre det lovlig. Det er mer menneskehandel i land der det er lov å kjøpe sex. En legalisering vil øke sannsynligheten for at enda flere barn og unge utsettes for menneskehandel og tilbringer resten av livene sine i sexindustrien.


Når vi med vår attitude sier JA til å bevare sexkjøpsloven, signaliserer vi at mennesker ikke er til salgs. At ingen skal kunne tjene penger på eller utnytte andre menneskers kropper. Vi signaliserer at dette er det vi står for, og det får store ringvirkninger!


Det er ikke likegyldig hva vi står for. Vår attitude kan gjøre en stor forskjell! Med vår attitude kan vi stå sammen i kampen mot menneskehandel. Med vår attitude kan vi være med på å beskytte barn og unge, kvinner og menn som er utsatt for prostitusjon og utnyttelse i sexindustrien.

Marker din attitude, del den med din omverden, og stå sammen med oss i Freethem! #minATTITUDE


Marker din attitude:

  1. Del ditt bilde, marker den med #minATTITUDE på Instagram. Bildene vil bli brukt i en colage for å markere at vi er mange som står sammen om saken.
  2. Følg kampanjen og delta på våre arrangementer.
  3. Kontakt oss på info@freethem.no for å engasjere deg i ditt lokale Freethem-nettverk.