Samarbeid

Har du en idé om hvordan du vil hjelpe Freethem eller hvordan vi kan hjelpe deg?  Vil du samarbeide med oss? Ikke nøl med å ta kontakt med oss!


Privatperson

Har du en idé om hvordan du vil hjelpe Freethem eller hvordan vi kan hjelpe deg?  Vil du samarbeide med oss? Ikke nøl med å ta kontakt med oss! Send mail til info@freethem.no og gi en kort beskrivelse av dine ideer.

Er du en blogger? Vil du være med å fortelle Norge om menneskehandel? La oss jobbe sammen! Skriv om Freethem på bloggen din og fortell Norge om prostitusjon, pornografi og tvangsarbeid. Det kan handle om å kaste lys på et prosjekt vi har på gang, publisere en banner eller skrive om noe innenfor tematikken. Vi bidrar gjerne med materiale, bilder, grafikk eller annet.

Send mail til info@freethem.no så løser vi det!

Organisasjoner

Freethem har stor tro på samarbeid med andre organisasjoner. Et samarbeid kan være alt i fra å samkjøre kampanjer på sosiale medieer til å lage et stort felles event. Uansett hva dere måtte ha i tankene så er vi alltid interessert i å høre ideene deres. Send mail til info@freethem.no med emne “samarbeid organisasjon” så kontakter vi dere snarest.

Bedrift

Kommer du fra en bedrift og ønsker å få til et samarbeid med oss? Ønsker du å støtte arbeidet vårt? Eller kan du tenke deg å booke et foredrag, seminar eller event for kollegaer og ansatte? Har du en idé du vil diskutere med oss? Send mail til info@freethem.no med emnet 'samarbeid bedrift' så kontakter vi dere snarest

Send mail til info@freethem.no med emnet 'samarbeid bedrift' så kontaktar vi dere snarest.